Запрошення на професійне навчання "Водій автотранспортних засобів"

БАЛАКЛІЙСЬКИЙ МНВК

ОГОЛОШУЄ

набір старшокласників на професійне навчання за спеціальністю «Водій автотранспортних засобів» (категорія С1, категорія В).

Робітничу професію можна отримати протягом двох років навчання паралельно навчанню в закладі загальної середньої освіти (10-11 клас).

ПЕРШОЧЕРГОВІ КРИТЕРІЇ

ЩОДО ПРИЙОМУ УЧНІВ НА НАВЧАННЯ:

на категорію «В» - станом на 30.05.2018 учню повинно виповнитися 15 років;

на категорію «С1» - станом на 30.06.2018 учню повинно виповнитися 15 років.

Відповідно до Правил прийому до ПТНЗ, прохідний бал для вступу (середній бал свідоцтва про закінчення 9 класу) повинен бути не нижче 7 балів.

ПЕРШОЧЕРГОВІ КРИТЕРІЇ

ЩОДО ПРИЙОМУ УЧНІВ НА НАВЧАННЯ:

копія медичної довідки кандидатів у водії щодо придатності до керування транспортними засобами (видається в Балаклійській центральній клінічній районній поліклініці);
копія біометричного паспорта учня та вкладиша до паспорта ;
копія ідентифікаційного коду;
копія свідоцтва про закінчення 9 класу;
4 фото – розміром 3,5х4,5.

Заява учня щодо прийому на навчання до Балаклійського МНВК за спеціальністю «Водій автотранспортних засобів» (категорія С1, категорія В) оформляється в навчальному закладі після здачі вищезазначених документів.

Реєстрація у навчальні групи відбуватиметься на конкурсній основі до 29 червня 2018 року відповідно до нормативних вимог.

Прийом документів буде здійснюватися 5, 7, 12 червня 2018 року з 9.00 до 15.00 у приміщенні Балаклійського МНВК за адресою: м. Балаклія, вул. Соборна, 95 (будівля Балаклійської ЗОШ №1 ім. О.А. Тризни), І поверх, каб. №5.

За додатковою інформацією звертатись за тел. 5-38-25.

Адміністрація Балаклійського МНВК

Кiлькiсть переглядiв: 416