Тренінг для молоді

Початок нового навчального року розпочався для учнів закладу з ознайомлення молодіжного профорієнтаційного клубу «ПРОФІСТАРТ». Учні 11-х класів провели завітали до молодіжного хабу CUBE youth hub, який розташований в приміщенні Балаклійського районного будинку культури.

Разом з фахівцями Балаклійської районної філії Харківського обласного центру зайнятості учні взяли участь у тренінгу «Ділове спілкування». Під час тренінгу молоді надавалася інформація з особливостей ділового спілкування. Проводилися цікаві практичні завдання з метою набуття навичок контролю свого стану й стану партнера, формувалися активні практичні дії з оцінки кінцевого результату комунікації. Програма була спрямована на усвідомлення учасниками тренінгу своїх дієвих ресурсів та власних "слабких місць", удосконалення навичок володіння державною мовою, що є запорукою побудови успішної кар’єри в майбутньому.
Дякуємо за співпрацю фахівцям Молодіжного хабу CUBE youth hub, які гостинно запрошують до співпраці всіх, хто займається молодіжним розвитком, задля спільного розвитку молоді на Балаклійщині.

Кiлькiсть переглядiв: 156