Тиждень безпеки життєдільності

В рамках проведення «Тижня безпеки життєдіяльності та охорони праці» 23 жовтняучні 10-11-х класів Балаклійського МНВК провели бесіди, вікторину в малюнках та інші заходи «Обережно! Небезпека!», рольові ігри «Ми-пішоходи», «Небезпечні перехожі», «Вогонь – друг, вогонь-ворог», «Правила безпеки на дорозі».

В ході заходу учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників. Вчитель професійного навчання «Водій автотранспортних засобів» Лисенко Ю.Г. розповів про необхідність знань правил дорожнього руху, щоб уникнути травмувань та аварій на проїжджих територіях.

У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді; розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у старшокласників співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника та водія.

Кiлькiсть переглядiв: 206